vervolg vorige bericht - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van charissa meeng - WaarBenJij.nu vervolg vorige bericht - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van charissa meeng - WaarBenJij.nu

vervolg vorige bericht

Door: Charissa

Blijf op de hoogte en volg charissa

04 Februari 2006 | Suriname, Paramaribo

Hello!

Ik had dus lekker roti gehaald waar ik het al eerder had gehaald met mijn moeder, begon die vent allemaal vragen te stellen. Waar mijn moeder was, waar ik nu verbleef, hoe oud ik ben! Daar ga ik dus ook niet meer heen!
Donderdagochtend had ik een afspraak om 7.30 uur! Maar ik had me verslapen! Die is nu verzet, maar wel naar negen uur :)
Gister had ik drie afspraken, die alle drie niet zijn doorgegaan! De eerste belde net af toen ik in de bus stapte, de tweede en de derde waren niet op komen dagen! Vandaag had ik ook een afspraak om 18.00 uur, maar ze kan niet. Ik was hier wel een beetje op voorbereid, maar het begint nu wel vervelend te worden. Vooral omdat ik eigenlijk niet zo heel veel tijd meer heb.
Gister ben ik naar het casino geweest, daar stikt het hier van. Ik heb maar 5 srd ingezet (dat is nog geen 2 euro), en ik ging met 16 srd weg :) Niet echt een vetpot, maar iig geen verlies. Daarna zijn we nog wezen stappen. Vanochtend was erg vroeg voor mij, want ik had om 10.00 uur weer een afspraak, maar deze ging gelukkig wel door. Nu ga ik zwemmen.
Morgen wordt mijn haar gevlochten door iemand van het guesthouse waar ik met mijn moeder verbleef. Dan ga ik ook met haar naar Para, dat is een ander district. (Suriname is verdeeld in 10 districten, waarvan Paramaribo er een is).
Ik heb nu gelukkig genoeg te doen, en ik houd jullie op de hoogte.

Groetjes!

• 04 Februari 2006 - 19:30

Angie:

Hee Charis!
    Ik had je vandaag een berichie gestuurd, maar is dat nummer van je moeders mobiel, (06-2478 etc)of heb je die nu gehouden totdat je weer terug bent in NL?
    Nou veel plezier nog verder!! En mail je een fotootje hoe je haar is geworden! :)
    Liefs, ang

• 04 Februari 2006 - 22:45

Sylvia:

Fijn he!! dat je moeder nu naar huis. Veel gezelliger zo bij die studenten.
    Ik heb je ook nog een uitgebreide mail gestuurd. Verder twee maal getracht te bellen maar je bent nu natuurlijk druk. Wel een foto van je haar maken hoor.

• 24 Februari 2006 - 01:08

Maud:

Daar gaat het dus ook allemaal goed, fijn te hore. Hier ook. :)
    x